Lány szakág információk

Tisztelt Szülők!

A Megyeri Tigrisek Közhasznú Kosárlabda Klub és a Pénzügyőr Sportegyesület megállapodást kötött arról, hogy a Megyeri Tigrisek leány szakágában kosárlabdázó U14, U16 és U18 korú sportolók a 2017-18-as szezontól a Pénzügyőr SE színeiben indulnak a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének országos és budapesti korosztályos bajnokságaiban.

A két sportegyesület a megállapodás keretében törekedett arra, hogy a sportolók és szüleik számára a változás minél kevesebb kényelmetlenséget okozzon, sőt a lehetőségekhez mérten az egyesületi sporttevékenység a jövőben a korábbinál is kedvezőbb körülmények között, és kisebb szülői anyagi ráfordítás mellett történhessen. A versenyzők számára az edzések továbbra is az eddig megszokott újpesti helyszíneken zajlanak majd.

 A nyári felkészülés első hetében (2017. augusztus 14-18-a között) a foglalkozások minden nap reggeltől délutánig tartanak majd, az újpesti Lázár Ervin Általános Iskolában, az ezt követő héten pedig (2017. augusztus 21-26-a között) egy bentlakásos székesfehérvári edzőtábor keretében folytatódik a munka. Mindezekkel kapcsolatban a tudnivalókról a közeljövőben részletes tájékoztatást fogunk adni e fórumon.

 

Tisztelt Szülők!

Várjuk mindazon 14-15 éves lányok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának korosztályuk kosárlabda csapatához. Próbajátékot követően, kölcsönös szándék esetén a Pénzügyőr Sportegyesület színeiben, újpesti helyszíneken edzési, valamint versenyzési lehetőséget biztosítunk számukra. Kosárlabdás előképzettség előnyt jelent, de nem kizárólagos feltétel. Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet.

 

Folyamatosan frissülő információk a PSE honlapján: www.penzugyorse.hu

 

dr. Bagi Melinda

szakmai vezető

Pénzügyőr Sportegyesület

Kosárlabda Szakág

 (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Megyeri Tigrisek alapadatok

Megyeri Tigrisek Közhasznú Kosárlabda Klub
Adószám: 18221929-1-41
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-50574753