FELHÍVÁS TAO TÁMOGATÁSRA

Kedves Szülők, Szurkolók, Támogatók!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) jóváhagyta a Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub 2017/2018. évre vonatkozó sportfejlesztési programját, mely alapján utánpótlás-nevelési és fejlesztési támogatásban részesülhet. A program részeként valósulhat meg a Karinthy Frigyes Általános Iskolában a kondícionáló terem kialakítása, valamint a dobó- és védekezőlepattanó gép beszerzése is. Ezek mellett egyesületünk egy új kisbusz várárlását is beütemezte, mely nagyban hozzájárulna a gyerekek edzésre és versenyekre szállításában is.
Együttműködő partnerünkkel, a Hajló DSE-vel közösen szeretnénk felújítani a Karinthy Frigyes Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tornatermének fűtésrendszerét és öltözőit, valamint az iskola udvarán található beton kosárlabda pálya helyett egy korszerű kosárlabda pályát alakítanánk ki.
A tavalyi esztendőben jelentős segítséget kaptunk Önöktől a TAO támogatások összegyűjtésekor, ezért is fordulunk Önökhöz ismét. A támogatás nyújtása két módon lehetséges (közvetlen támogatás TAO tv. 22/c § és adófelajánlás TAO tv. 24/a § alapján), azonos adóévben a két rendszer egyszerre nem alkalmazható.

Kérem, lehetőségeikhez mérten idén is támogassák egyesületünket! A felajánlásokkal az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetnek:

Dudás József
Mobil: 06-30-596-76-46
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Páli Gábor
Mobil: 06-70-200-6548
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tisztelettel:
Hámori György
elnök

Megyeri Tigrisek alapadatok

Megyeri Tigrisek Közhasznú Kosárlabda Klub
Adószám: 18221929-1-41
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-50574753