Kiss Lenke KS/B - Újpest - MT/B

Budapesti Kadet Bajnokság

Kiss Lenke KS/B - Újpest - MT/B 58-61
(24-14, 8-11, 15-17, 11-19)

Pontszerzők: Major 21, Katona 13, Horváth 12, Gellei 10, Coskun 5.

Megérdemelt győzelem...

Dudás József: Jüngling Ákos fiatal edzőnk első Önnálló megmérettetése sikeres volt. Jól vizsgázott, és még győzőtt is. Csapata egész héten a Kiss Lenke zónájára készült. Megeleptésre ellenfelünk emberfogással kezdett, ami annyira megzavart minket, hogy se védekezésben, se támadásban nem voltunk partiban.
A második negyedben rendeztük a sorokat, védekezésünk sokkal agresszívebb lett. Sajnos buta faltok miatt, már látszódott, hogy a végére elfogyunk, de mennünk kellett az eredmény után, így a harmadik negyedben is falthatáron védekeztünk.
A negyedik negyed elején a kezdő ötből már hárman is kipontozódtak, de utolértük pontszámban ellenfelünket és egyenlő állással mehettünk a végjátékra.
A hajrát mi indítottuk egy Katona duplával, de ezt még ki tudták egyenlíteni. Az utolsó percben egy újabb jó védekezés után 1 büntetőt bedobott Horváth és már elhittük, hogy nyerhetünk. Ekkor szállt be ellenfelünk titkos fegyvere, aki addig egy percet sem játszott, és gyakorlatilag első labdaérintésre dobott egy gigantikus hármast. Ez fájt, de szép volt. Időkérés, majd pici zsinórlabda után megint Katonához került a labda, és beküldte a helyére triplán túlról. Zúgott a HAJRÁ ÚJPEST mind a két oldalról a csarnokban, őrült volt a hangulat. Ellenfelünknek volt ideje még egyenlíteni, de megint labdát szereztünk a jó védekezésnek köszönhetően. Újfent Katona pillanatai következtek, aki a taktikai fault után nem hagyta ki a büntetőket.
MVP Katona, de a csapat is megérdemli a címet!

Megyeri Tigrisek alapadatok

Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub
Adószám: 18221929-1-41
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-50574753