Felnőtt Csapat hírei

Zsinórban harmadik győzelmére készült felnőtt csapatunk, azonban az egriek hűek voltak nagy elődeikhez és nem adták könnyen magukat. A kemény első félidőt követően Pollák Árpi remek második félidei játékával, és a még jobb csapat védekezésünkkel behúztuk ezt a meccset is, s a Pécs mögött a második helyen állunk.

A Pécs elleni hazai vereséget követően nem volt sok idő a kesergésre. Csapatunk hat nappal később a másik veretlen, a SMAFC otthonába látogatott. A soproni derbit Darion Rackley vezetésével magabiztosan megnyertük, így minimális a hátrányunk a listavezetővel szemben.

A Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs csapatát fogadtuk a felnőtt bajnokságban. Mindkét csapat eddig veretlenül állt a bajnokságban, így kiélezett mérkőzésre számítottunk. Az egylabdás mérkőzést végül a pécsiek nyerték, így átvették a vezetést a bajnokságban.

A Pápa ellen folytatta győzelmi sorozatát csapatunk az NB1B-ben. Az első hazai bajnoki mérkőzésünkön a Rackley-Surmann-Joó-Francva négyes vezérletével öt ponttal múltuk felül Kálmán László csapatát.

A tavalyi NB1B Zöld csoport alapszakasz győztes Vásárhelyi Kosársuli csapatához látogattunk. Már az első perctől kezdve jól játszottunk, s Rackley vezetésével (53-as IBM mutató) megszereztük második győzelmünket a bajnokságban.

Debrecenben kezdte meg szereplését felnőtt férfi NB1B-s csapatunk. Jó emlékekkel érkeztünk a hajdúsági városba, mivel tavalyi itt szereztük meg első NB1B-s győzelmünket. A siker ezúttal sem maradt el. Darion Rackley vezetésével csapatunk 89-62-re nyert.