KÖZLEMÉNY - 2020.03.15

2020.03.15

Kedves Szülők, Játékosok, Szurkolók, Sportbarátok!

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) 2020. március 13-án bejelentette, hogy éjféltől korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggeszti.

Magyarország Miniszterelnöke 2020. március 13-án tartott tájékoztatóján a COVID-19 vírus terjedésének megfékezése érdekében bejelentette, hogy Magyarország területén iskolán kívüli tanítást rendel el. A gyerekek otthon maradnak és bevezetésre kerül a digitális oktatás.

Egyesületünk igyekszik mindent megtenni a klub sportolóinak, edzőinek, sportszakembereinek, a szülőknek és hozzátartozóinak egészsége védelmében, ezért Elnökségünk mindezek ismeretében a mai napon úgy határozott, hogy mindaddig felfüggeszti termi edzéseit, amíg a kialakult veszélyhelyzet nem rendeződik.

Kérjük megértésüket és türelmüket. Az elkövetkezendő hetekben honlapunkon, közösségi oldalainkon és e-mailben igyekszünk minél több információval ellátni versenyzőinket és a szülőket.

Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub elnöksége