KÖZLEMÉNY

2020.03.12

Kedves Szülők, Játékosok, Szurkolók, Sportbarátok!

Magyarország Kormánya 2020. március 11-én tartott ülésén a SARS-CoV-2 vírus terjedésének megfékezése érdekében úgy határozott, hogy Magyarország területén a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket betiltja.

Az NBI-es csapatunk mérkőzései a rendelet visszavonásáig zártkapusak lesznek.

Utánpótlás mérkőzéseink, rendezvényeink nagyjából a meghatározott létszámot teszik ki, ezért Elnökségünk határozata értelmében a mai naptól kezdve hazai mérkőzéseinkre kizárólag a csapatokat (max 12 fő/csapat) a velük érkező szakmai stábot (max 5 fő), valamint a technikai személyzetet (versenybizottsági elnök, játékvezetők, asztalszemélyzet) engedjük be.

Kérjük a vendégcsapatokat, hogy a letölthető dokumentumot legkésőbb a mérkőzés előtt 2 órával küldjék vissza kitöltve az info@megyeritgrisek.hu email címre.

Kérjük a vendégcsapatokat, hogy a mérkőzésre egyszerre érkezzenek, hogy a beléptetés biztosítva legyen.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a kormányrendelet visszavonásáig mérkőzéseinket ne látogassák!

Kérjünk továbbá minden érintettet, hogy fordítsanak fokozottan figyelmet a higiéniai szabályok betartására. Amíg ez a helyzet fennáll, kizárólag kifogástalan egészségi állapotban lévő sportolók, szakmai stáb tagok jelenjenek meg az edzéseken és a mérkőzéseken.Azok a sportolók, akik külföldön jártak az elmúlt időszakban (főleg a fertőzött területeken) az edzéseket és mérkőzéseket ne látogassák hazaérkezésüktől számított legalább 14 napig! Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!


Budapest, 2020. március 12.                                   Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub Elnöksége


Vendégcsapatok részére letöltendő dokumentum: