U11/A: Kenguru Kupa 2. forduló

2019.11.16

A második fordulóval folytatódott a Kenguru Kupa U11-es Országos Bajnokság, melyen ezúttal a Törekvés lány csapata és a MAFC Farkasrét voltak az ellenfeleink.

Újpest MT/A - Törekvés Törpillák 27-23
(8-6, 3-6, 9-7, 7-4)
Újpest MT/A: Bogdán R. (6), Lékai B. (5), Máté-Tóth András (4), Kőrösi Soma (4), Hriczu B. (4), Gombos Á. (2), Fáry B. (1), Mester Milán (1), Kosztolányi Dorka (-), Bukta Judit (-), Hangyási D. (-).

MAFC Farkasrét - Újpest MT/A 43-28
(12-12, 2-3, 15-6, 14-7)
Újpest MT/A: Bogdán R. (16), Mester M. (6), Lékai B. (4), Kőrösi S. (1), Fáry B. (1), Gombos Á. (-), Hriczu B. (-), Máté-Tóth A. (-), Kosztolányi D. (-), Bukta J. (-), Hangyási D. (-).

Surmann Péter: Az első mérkőzésünkön bátor játékkal kezdtünk, sok helyzetet kialakítottunk csak sajnos a tiszta ziccereinket nem sikerült értékesítenünk, ennek okán egypontos hátrányban voltunk a félidőben. A második játékrészben ellenfelünk megugrott hat ponttal, de koncentrált játékkal sikerült megfordítanunk a mérkőzést és egy szoros csatában megszereztük a győzelmet! Ami nagyon tetszett a mérkőzésben, hogy a felelősség szépen megoszlott és mindenki hozzátette a saját részét a győzelemhez. Remélem ez volt az első a sok közös győzelmünkből!
A második mérkőzésünket, habár dupláztunk, nagy energiával és koncentrációval kezdtük és sokáig fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel egészen a harmadik negyed közepéig, ahol is aztán a frissebb ellenfél meglépett Tőlünk és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Összességében szépet léptünk előre fejlődésben az előző fordulóhoz képest, két jó kis mérkőzést játszottunk, megszereztük első győzelmünket, úgyhogy gratulálok a gyerekeknek ezért a fordulóért! Tudjuk miben kell még fejlődnünk dolgozunk tovább!