U11/A - Újpest-MT/A 1. forduló

2019.10.19

1. BLF Kenguruk - Újpest MT/A 56-16

(17-0,11-9,24-1,4-6)

Újpest MT/A: Prokopp Dániel (6),Kőrösi Soma (2),Bogdán Richárd (2),Hangyási Dániel (1),Bohák Bendegúz (1),Lusztig Dániel (1),Bukta Judit (1),Kosztolányi Dorka (1),Mester Milán (1),Fáry Botond (-),Gombos Áron (-)

2. Újpest MT/A - Dűlői Kaszások 19-48

(0-10,11-18,0-8,8-12)

Újpest MT/A: Lusztig Dániel (6),Mester Milán(3),Kosztolányi Dorka (3),Bogdán Richárd (3),Gombos Áron (1),Fáry Botond (1),Bukta Judit (1), (1),Bohák Bendegúz (1),Kőrösi Soma(-), Prokopp Dániel(-),Hangyási Dániel (-)

Surmann Péter: Megkezdtük a szereplésünket a kenguru U11-es bajnokságban is.Arra azért számtottam az előzetes ismereteim alapján,hogy ellenfeleink jelenleg előrébb tartanak Nálunk.Amit kértem a gyerekektől,hogy bátrak legyenek a pályán és élvezzék a játékot,szokják azt,hogy idegen gyerekek ellen játszunk és nem pedig egymás között.

Sajnos az első mérkőzés első negyedében eléggé megilletődötten kezdtünk,bátortalanul játszottunk és ellenfelünk nagy előnyt épített ki.Onnantól kezdve viszont ledobtuk magunkról a lámpalázat és bátran,magabiztosabban játszottunk.Ugyan a mérkőzést nem volt esélyünk megfordítani de nem adtuk fel és végig becsülettel küzdöttünk melynek köszönhetően meg is tudtuk nyerni az utolsó negyedet! Számomra ez fontosabb dolog mint a mérkőzés eredménye.

A második mérkőzést már kellő határozottsággal kezdtük,bár az eredményen ez nem látszik de a játék képén viszont igen kidolgoztunk már jónéhány ziccerhelyzetet csak nem dobtuk be őket.Ezen a mérkőzésen is harcoltunk végig jelenleg itt tartunk de dolgozunk tovább.

Hatalmas dícséret jár viszont a gyerekeknek a félidei büntetőzésekért mert mindkét mérkőzésen 11/7-et dobtunk be!Csak így tovább!

Továbbá két újoncot is avattunk:Bukta Judit és Bohák Bendegúz személyében akiknek gratulálok ehhez!