U11/B: 5. forduló

2020.02.15

Országos Kenguru Kupa 5. forduló

Újpest-MT/B - Pilóták 23-45
(4-14 , 9-13, 4-6, 6-12)

Újpest-MT/B: Melhem (6), György (9), Bereczky (2), Kiss (3), Szabó (2), Kosztolányi (1), Papp (-), Mezei (-), Ádám (-), Bukta (-), Müllner (-)

Németvölgyi Bocsok - Újpest-MT/B 57-6
(2-4, 21-2, 16-0, 18-0)

Újpest-MT/B: Papp (2), Szabó (2), Kiss (1), Ádám (1), György (-), Melhem (-), Bereczky (-), Kosztolányi (-), Mezei (-), Bukta (-), Müllner (-)

Mészáros Csaba: Ez sajnos nem a mi fordulónk volt...Az első meccs egy általunk már ismert csapat ellen volt, akik mint két fordulóval ezelőtt, most is győztesen hagyták el a pályát teljesen megérdemelten. Ami minket illet, sokkal nagyobb lendülettel és elszántsággal kell kezdenünk a meccseket, sok aprónak tűnő de mégis bosszantó hibát vétettünk, ami itt már nem fért bele.

A második mérkőzés első negyedében borítottuk a "papírformát", de aztán átvette az irányítást az ellenfél csapat, rengeteg üres ziccert kaptunk, második-harmadik szándékból dobtak nagyon sok kosarat.

Ahogy mérkőzés után is mondtam a gyerekeknek, semmi okunk a kesergésre, az akarat és a küzdés rendben volt, a többin pedig dolgozunk tovább és készülünk a következő fordulóra!

U.i.: Köszönjük a szurkolást a Szülőknek, Nagyszülőknek, Tesóknak! :)