U11/C: 3.forduló

2019.12.15

Kéksárga Flamingók - Újpest-MT/C 49-22
(12-6, 17-5, 12-10, 8-1)

Újpest MT/C: Orodán (7), Turcsányi (7), Bagyinszki (3), Strézs (2), Lengyel-Barsi (2), Kotyor (1), Zollner (-), Joó (-), Bagyal (-), Honos (-), Nótári (-)

Surmann Péter: Megkezdtük a szereplésünket U11-ben a Gyerekekkel és első közös meccsünkön nagyon tetszett, ahogyan kezdtünk. Ugyan egy kis bátortalanság, megilletődöttség jelen volt, de keresvén az üres csapattársakat szép akciókat tudtunk kidolgozni a gyors lefutások mellett. Sajnos még a befejezéseknél sokszor hiba csúszott be, de ezeket az elkövetkező fordulókban ki fogjuk javítani. Örültem neki, hogy már az első meccsen hat gyermek dobott kosarat, ez a szám tovább fog nőni ahogyan egyre több rutint szerzünk valamint a 22 dobott pontért is járt a gratuláció Részünkről a Gyerekeknek.

Újpest MT/C - Pasa Csillagai 12-46
(0-10, 5-18, 2-8, 5-10)

Újpest MT/C:
Bagyinszki (6), Joó (2), Zollner (1), Orodán (1), Lengyel-Barsi (1), Nótári (1), Kotyor (-), Strézs (-), Bagyal (-), Honos (-), Turcsányi (nj)

Jüngling Ákos: A második mérkőzésen sokkal bátrabban játszottunk már ami az első mérkőzésből nagyon hiányzott. Ennek ellenére nagy volt a különbség a két csapat között, mivel tudásilag még előttünk tartanak. Támadásban nagyon szép helyzeteket sikerült kialakítanunk, viszont borzasztó sok ziccert hagytunk ki sajnos. Ez annak is bemondható, hogy ez volt a gyermekek második mérkőzése, viszont ennek ellenére nagyon szépen helyt álltak. Gratulálok a csapatnak!