U11/C: 5. forduló

2020.02.16

Országos Kenguru Kupa 5. forduló

Kéksárga Okapik - Újpest MT/C 54-18
(11-4, 22-5, 4-0, 17-9)

Újpest-MT/C: Orodán (11), Lengyel-Barsi (2), Bagyal (2), Honos (1), Zollner (1), Czinege (1), Turcsány (-), Bagyinszki (-), Strézs (-), Sabján (-)

Újpest MT/C - Kéksárga Flamingók 28-22
(7-8, 12-4, 6-4, 3-6)

Újpest-MT/C: Orodán (11), Sabján (5), Turcsány (4), Honos (3), Zollner (1), Bagyinszki (1), Czinege (1), Strézs (1), Lengyel-Barsi (1), Bagyal (2)

Joó Tamás: Az első mérkőzés eredménye nem teljesen tükrözi a valóságot, ellenfelünk egy magasabb színvonalat tudott képviselni, mivel régebb óta kosárlabdáznak, nagyon szép rendszerben játszanak, idősebb, magasabb hölgyekről beszélünk, ez mit sem véve érdemeikből, megérdemelten győztek. Első negyed végéig tudtuk velük tartani a lépést, aztán kijött a tapasztalatbeli különbség. A második mérkőzésen, kis pihenés után frissen tudtunk belevágni a mérkőzésbe, kicsit szigorítottunk a védekezésen és kihasználva fizikális illetve gyorsaságbeli előnyeinket könnyű ziccerekkel szép nagy előnyre tettünk szert, amit sikerült a végéig megőrizni. Óriási dolog számomra, hogy ettől a csapattól 2 fordulóval ezelőtt egy nagyobb vereséget szenvedtünk, azt hiszem ez tükrözi mennyit is fejlődtünk az elmúlt hónapokban. Örülök, hogy a srácok napról napra pontosabban tudják véghez vinni az adott utasításokat. Mondanom sem kell mennyire örülök, hogy a mai napon is minden játékos célba tudott találni. Sokat tanultunk ezen a napon! Hajrá Tigrisek!