U14A: Újpest-MT/A - MAFC/A 74-69

2019.10.20

Hatalmas csatában legyőztük a MAFC csapatát az országos bajnokság második selejtezőkörében, így továbbra is az A-csoportban vagyunk a Közép Régióban.

Újpest-MT: Békési B. (23/3), Richter D. (20/6), Bolygó M. (8), Dömösi D. (6), Schmidt Á. (6), Schmidt B. (5), Barabás B. (4), Barta Zs. (2), Ertinger Á. (-), Gyöngyösi T. (-), Küri M. (-), Szőcs Zs. (-).

Páli Gábor: Ismét bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk nagy pofon után is felállni a padlóról és küzdeni, harcolni és kosárlabdázni. Az első félidő végén ugyan hat pontos hátrányban voltunk, azonban mégis úgy éreztem, meg tudjuk nyerni a meccset. Bár a harmadik negyedet tíz ponttal nyertük, mégis a záró felvonás hozta azt a három extra villanást, amivel eldöntöttük a mérkőzést. Előbb Dániel triplája, majd Benedek dupla és tripla következett, s végül Máté négy pontja zárta le a találkozót.
Benedek először zárt +30-as IBM-el, míg Dániel +21-el és dupla-duplával (20 pont, 10 lepattanó) fejezte be a mérkőzést. Gratulálok a Csapatnak! Idén kitűztünk egy célt magunk elé és egyenlőre szépen haladunk is felé...