U16/B: Budaörsi DSE/B - Újpest-MT/B 62-84

2019.11.23

Kadet/B csapatunk néhány nap leforgása alatt másodszor csapott össze a Budaörssel a Regionális Kadet Bajnokságban. Bár néhány játékosunkat nélkülöznünk kellett, a győzelem azért így is meglett a lelkesen játszó ellenfelünk otthonában.

Budaörsi DSE/B - Újpest-MT/B 62-84
(10-24, 26-18, 13-21, 13-21)
Újpest-MT: Schmidt Á. (32), Bolygó M. (18), Schmidt B. (11), Fehér-Sabján D. (7), Gyöngyösi T. (4), Sándor V. (4), Varga H. (4), Barta Zs. (2), Szőcs B. (2), Váradi P. (nlp.)

Páli Gábor: Hullámzó játék, jó egyéni teljesítmények, helyenként jó védekezés, gyenge csapatjáték. Ez jellemezte a mai mérkőzésünket. Fizikálisan erősebbek és taktikailag képzettebbek -bár ezt nem nagyon használtuk támadásban- voltunk, s ennek ellenére képesek voltunk olyan gyermeteg hibákat elkövetni, ami alapvetően már serdülőben sem fér bele. Jó lenne végre az alapvető játékon belüli szabályainkat betartani -hova szabadítunk ki, hogy lőjük fel a labdát, milyen védekezési alapelveket tanulunk-, és sokkal komolyabban venni az egyes mérkőzéseket.
Mindenkinél vannak már extra momentumok, van akinél már több is, de a butaságok olykor beárnyékolják ezeket...
A győzelemhez gratulálok. Azonban tessék fejben összeszedni a gondolatokat és koncentráltabban játszani a következő mérkőzéseken.