U16B: Magabiztos győzelemmel kezdtük a szezont

2019.10.13

A Regionális Kadet Bajnokságban szereplő második csapatunkban négy újoncot avattunk rögtön az első mérkőzésen. A nehezen induló találkozón végül magabiztosan győztünk a 18 pontig jutó Marosi Hunor vezetésével.

Újpest-MT/B: Marosi H. (18), Schmidt Á. (16), Bolygó M. (13), Máté M. (11/3), Lipták Z. (6), Schmidt B. (6), Fehér-Sabján D. (4), Váradi P. (4), Varga H. (4), Szőcs B. (2), Sándor V. (-).

Páli Gábor: A második perc végén időt kellett kérnem, mert mindenki aludt a pályán. Nem védekeztünk, nem csináltunk semmit támadásban, ellentétben az ellenféllel. Szerencsére az időkérés hatott, és szépen fokozatosan Marosi Hunor és Bolygó Máté vezetésével megléptünk. Védekezésünk agresszivitása nem lankadt a mérkőzés további szakaszában sem, így rengeteg szerzett labdánk és gyorsindításunk volt.
Összességében elégedett vagyok a látottakkal. Van még min dolgoznunk, de jó úton járunk. Marci és Zalán remekül védekezett a mai napon és támadásban is sokat tudtak hozzá tenni a csapat teljesítményéhez, csakúgy mint az összes játékos (tizen dobtak pontot!).