U16/B: Újpest-MT/B - Keresztúri SE 48-94

2019.12.01

Nagy arányú vereséget szenvedtünk a Keresztúri SE csapata ellen a Regionális Kadet Bajnokság legutóbbi játéknapján. A vereség ellenére voltak pozitívumok is a mérkőzésen, melyekből tovább tudunk építkezni.

Újpest-MT/B - Keresztúri SE 48-94
(3-26, 20-22, 13-28, 12-18)
Újpest-MT: Fehér-Sabján D. (12), Schmidt Á. (11), Schmidt B. (9), Varga H. (7), Barta Zs. (2), Bolygó M. (2), Máté M. (2), Varga P. (2), Sándor V. (1), Lipták Z. (-).

Páli Gábor: Nehéz mérkőzésre számítottam, mivel fizikálisan gyengébbek, korban pedig fiatalabbak voltunk ellenfelünknél. Ettől függetlenül az első negyedben nyújtott játékunk fényévekre volt attól, amit a korábbi mérkőzéseken már láthattunk.
Az értékelhetetlen első tíz perc után gatyába ráztuk saját magunkat és elkezdtünk normálisan védekezni és támadni. Jó volt látni Dávid és Hunor támadásban mutatott aktivitását. Talán úgy igazán először láttam viszont tőlük olyan dolgokat, amiket folyamatosan gyakorlunk az edzéseken. Áron és Balázs játéka még nagyon hullámzó. Nagy a bizonyítási vágy, de ez olykor átüt a túlzott egyénieskedésbe. Ezen javítani kell!