U18A: MAFC - Újpest-MT/A

2019.10.15

Nagy lehetőséget szalasztott el csapatunk a fővárosi derbin. A MAFC otthonából hozhattuk volna el a kettő pontot. Sajnos a végjáték ezúttal nem nekünk kedvezett, így vereséggel távoztunk.

(forrás: www.hunbasket.hu)

Nemes Péter: A Debreceni meccset igyekeztük minél hamarabb kiheverni, nincs időnk búslakodni, sajnáltatni magunkat, ebbe beleszaladtunk sajnos... de túl tesszük és tettük magunkat ezen is. Ezért leszünk egyre jobbak, mert ezek a vereségek még erősebbé teszik a csapatot. A mérkőzés első perceit rosszul kezdtük majd a negyed végére igyekeztünk visszajönni de csak a különbség tartása sikerült. A második negyedre feljavult a védekezésünk és a támadásunk is, sokkal bátrabbak voltak a fiúk. A harmadik negyedet még jól kezdtük de az ellenfél védekezés váltására rosszul reagált a csapat és nem tudtunk túl lendülni, ezáltal akadozott a játékunk, mire feljavultunk sajnos késő volt és a negyedik negyedre már elfáradtunk, nem tudtunk átlendülni.
Óriásit küzdöttek a fiúk, minden tiszteletem az övéké!!! Így ezzel a küzdeni akarással, alázattal és akarattal tudunk helyt állni és mérkőzéseket nyerni!