Újpest-MT/B - Gödi SE (Reg. Kadet/B)

2019.01.01 16:32

Serdülő csapatunk első mérkőzését játszotta a Regionális Kadet Bajnokságban. A fizikálisan jóval erősebb gödiek ellen nem vallottunk szégyent. Sőt! Helyenként szép játékkal, emelt fővel távozhattunk a lefújás után.

Újpest-MT/B - Gödi SE 50-113
(9-23, 9-34, 15-23, 17-33)
Újpest-MT/B: Richter D. (14/9), Pálfi G. (12), Sallai B. (8), Dömösi D. (6), Kornya M. (3), Magyar D. (3/3), Békési B. (2), Gyöngyösi T. (2), Barabás B. (-), Bolygó M. (-), Nagy B. (-), Szőcs B. (nlp)

Páli Gábor: Új és ismeretlen kihívás elé állítottuk a mai napon a fiúkat, hogy megtanuljuk legyőzni azon fóbiánkat, hogy mi kicsik vagyunk, az ellenfél pedig túl magas, ebből adódóan nincs esélyünk!
Azt gondolom, a mai meccsen áttörték a fiúk ezt a gátat és voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor partiban tudtunk lenni egy két-három évvel idősebb csapattal szemben is. Ennek a bajnokságnak pedig pont ez a lényege, hogy el tudjuk hinni azt, hogy meg tudjuk csinálni! Természetesen fizikálisan nem bírtuk végig ezt a meccset, de ezzel nincs is semmi gond. Dolgozni és fejlődni kell tovább...