Utánpótlás Csapatok hírei

Nem várt nagyarányú vereséget szenvedtünk Debrecenben. Sem támadásban, sem védekezésben nem sikerült azt hozni, amit a csapat tud.

A Regionális Kadet Bajnokságban szereplő második csapatunkban négy újoncot avattunk rögtön az első mérkőzésen. A nehezen induló találkozón végül magabiztosan győztünk a 18 pontig jutó Marosi Hunor vezetésével.

A Budapesti Honvéd/B csapatát fogadtuk hazai pályán a Regionális Kadet Bajnokság alapszakaszának első fordulójában. A fordulatos mérkőzést mentálisan a vendégek bírták jobban, így ők nyerték a rangadót.

Idénybeli második mérkőzésünkön megszereztük első győzelmünket az U20-as bajnokságban. A vásárhelyi vereséget követően hazai környezetben győztünk a Pápa ellen.

Nagy örömömre idén is meghívtak bennünket a gödi szervezők a saját, felkészülést szolgáló mini kosárlabda tornájukra. Tavaly az U12-es csapattal is nagyon jól éreztük magunkat idén pedig az U11-es gárdánkkal vágtunk neki a kétnapos tornának. A szabályokról tudni kell, hogy alapjaiban véve az MKOSZ kenguru versenyszabályzata szerint játszottuk a...

Küzdelmes mérkőzésen vereséggel rajtolt U20-as csapatunk Vásárhelyen. A bajnoki nyitányon négy újoncot is avattunk, közülük hárman az U18-as csapatunk tagjai. A 96-63-as végeredményben megmutatkozott ellenfelünk fizikai fölénye is.