Utánpótlás Csapatok hírei

Nagy arányú vereséget szenvedtünk a Keresztúri SE csapata ellen a Regionális Kadet Bajnokság legutóbbi játéknapján. A vereség ellenére voltak pozitívumok is a mérkőzésen, melyekből tovább tudunk építkezni.

A hazai győzelem után idegenben is szerettünk volna nyerni. Ennek megfelelően sikerült irányításunk alá vonni a mérkőzést, és a kisebb hullámvölgyek ellenére meg is nyertük azt. Sajnos Kornya Matyi sérülése beárnyékolta a győzelmünket, de talán nem lesz annyira hosszú számára a kihagyás, mint ahogy azt elsőre gondoltuk.

Lemásolták a fiatalok a felnőttek végeredményét az U20-as bajnokságban. Az Eger elleni idegenbeli találkozón végig magabiztos játékkal, megérdemelten gyűjtötték be a negyedik győzelmüket és önbizalommal várhatják a Győr elleni folytatást.

Kadet/A csapatunk vereséggel folytatta szereplését a regionális bajnokságban. A tartalékosan felálló, kisebb betegségekkel és sérülésekkel tarkított csapatunk ezúttal nem tudott visszavágni az otthon elszenvedett vereségért.

Kadet/B csapatunk néhány nap leforgása alatt másodszor csapott össze a Budaörssel a Regionális Kadet Bajnokságban. Bár néhány játékosunkat nélkülöznünk kellett, a győzelem azért így is meglett a lelkesen játszó ellenfelünk otthonában.

A második fordulóval folytatódott a Kenguru Kupa U11-es Országos Bajnokság, melyen ezúttal a Törekvés lány csapata és a MAFC Farkasrét voltak az ellenfeleink.

Újpest MT/A - Csepel 21-55 (6-12,7-23,8-10,0-10)
Újpest MT/A: Turcsányi Péter (11),Ernszt Levente (3),Gyuricza Márk (2),Prokopp Dániel (2),Magyar Ádám (2),Molnár Dániel (1),Kormány Nina (-),Kincses Kristóf (-),Horváth Kristóf (-),Lékai Bence (-),Kis Lehel (-)